Huisstijl ontwerp.

Het ontwerp van je huisstijl maak ik volledig op maat. Ik maak daarbij gebruik van het logo dat je door mij hebt laten ontwerpen of je reeds bestaande logo natuurlijk. Ik houd rekening met je wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin je bedrijf actief is. 

Onder de huisstijl versta ik briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Maar ik ben ook kundig als het gaat over spandoeken, flyers en ander  drukwerk.

 

Mooi he!

Ben je ook geïnteresseerd in een mooi logo en huisstijl ontwerp? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan wij sturen binnen 1 werkdag een passende offerte toe! of neem contact met ons op als je vragen hebt!

Ik wil Marco echt ontzettend bedanken voor het prachtige design van ons logo voor Nothing But Labels. Het logo van een bedrijf is een van de belangrijkste dingen vind ik zelf en het moet echt perfect aansluiten. Marco denkt heel goed mee en luistert naar jouw wensen welke hij in het logo vertaalt. Bovendien geeft hij meerdere opties waaruit je kunt kiezen. Je merkt meteen dat hij ervaren is. Ik krijg nog steeds elke dag complimenten over het logo, dus ik zou Marco zeker weten aanbevelen. Super blij het met resultaat!!

Simone Rojer - Nothing But Labels

Marcologo is een grafisch ontwerpbureau dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, daarnaast zijn sociale media en drukwerk andere pijlers van het bureau.

Facebook-logo.png
Linkedin-logo.png
Whatsapp-logo.png
Instagram-logo.png

Contact.

Lange Hilleweg 61C
3073BJ, Rotterdam
info@marcologo.nl

+31 (0) 6 11 64 50 60

Diensten.

logo-white.png