EV-Support.

EV Support is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het voorbereiden en uitvoeren van werkzaamheden in de railinfrabranche op het gebied van energievoorziening.

 

Mooi he!

Ben je ook geïnteresseerd in een mooi logo en huisstijl ontwerp? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan wij sturen binnen 1 werkdag een passende offerte toe! of neem contact met ons op als je vragen hebt!

Opdracht aan Marco was een logo te ontwerpen voor een nieuw op te richten bedrijf in de verzekeringswereld. Na de nodige brainsessies, waarin we over en weer onze ideeën en wensen bespraken heeft Marco heeft vier logo’s ontworpen. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk het mooiste en best passende logo gekozen welke nog extra is uitgewerkt met de juiste kleuren en verdere uitingen voor ons nieuwe bedrijf. Marco, het was super met je samen te werken. Jouw enthousiasme, creativiteit en open houding hebben geleid tot een uitstekend resultaat. Dank je wel!

Esther Hakkesteegt - Centraal Volmacht Bedrijf

Marcologo is een grafisch ontwerpbureau dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, daarnaast zijn sociale media en drukwerk andere pijlers van het bureau.

Facebook-logo.png
Linkedin-logo.png
Whatsapp-logo.png
Instagram-logo.png

Contact.

Lange Hilleweg 61C
3073BJ, Rotterdam
info@marcologo.nl

+31 (0) 6 11 64 50 60

Diensten.

logo-white.png